Торт «Кучерявий пінчер»

Торт «Кучерявий пінчер»

Інгредієнти:

тісто:

  • 200 г сметани
  • 150 г цукру
  • 2 яйця
  • 1,5 ст.борошна
  • 1 ч.ложка соди (або розпушувача)
  • 1-2 столові ложки какао

крем:

  • 800 мл сметани (20-25%) + 1 ст. цукру (250 мл)
    (Або 800 мл сметани + 6-7 ст. Ложок згущеного молока)
  • 2 ч. Ложки згущувача сметани

глазур:

  • 2 столові ложки молока
  • 2 столові ложки цукру
  • 1-1.5 ст.ложки какао
  • 25 г масла

Приготування:

  1. Добре збити за допомогою міксера 2 яйця і цукор протягом  3-4хв.
  2. Додати до яєць з цукром сметану.
  3. Всипати частинами просіяне борошно з розпушувачем і замісити однорідне рідке тісто.
  4. Тісто розділити на 2 частини і в одну додати 1-2 ст. ложки какао.
  5. Форму для випікання змастити вершковим маслом і влити в неї тісто. Поставити випікатися на 20-25 хвилин в розігріту до 180 градусів С духовку.
  6. Коржі остудити і розламати на шматочки.
  7. Для крему з’єднати сметану і згущене молоко. Добре все збити в однорідну масу.
  8. Додати загущувач сметани. Поставити в холодильник  на 10 хв.
  9. Потім кожен шматочок  занурювати в крем і викладати на тарілку у формі «гірки». Так сформувати  торт.
  10. Приготувати глазур: з’єднати цукор, молоко, какао і вершкове масло, довести до кипіння і зняти з вогню. Готову глазур трохи остудити.
  11. За допомогою ложечки чи  кондитерського шприца нанести глазур на торт, дати торту просочитися (1-2 години) і поставити в прохолодне місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: