Торт «Снікерс» – рецепт без випічки.

Торт «Снікерс» – рецепт без випічки.

Торт «Снікерс» –  неймовірно смачний смаколик . Для його приготування не потрібно возитися з тістом і користуватися духовкою. Такий десерт можна приготувати без особливих зусиль вдома. І з цим впорається навіть дитина. Тортик стане чудовою прикрасою будь-якого святкового столу. І особливо припаде до смаку маленьким ласунам.

Необхідні продукти

Для коржів

  • 470 грам сухариків
  • 4 столові ложки какао-порошку
  • 80 грам вершкового масла
  • 70 мілілітрів вершків

Для крему

  • 400 мілілітрів вершків
  • 220 грам згущеного молока
  • 125 грам сирного сиру
  • 270 грам арахісу

Для ганаша (ароматний крем з шоколаду , свіжих  вершків  і вершкового масла, що використовується як начинка для цукерок і тістечок і для прикраси десертів.)

  • 200 мілілітрів жирних вершків (33%)
  • 2 плитки темного шоколаду

Торт Снікерс: покроковий процес приготування

Горішки очищаємо і перемелюємо до маленьких шматочків.

Приготуємо крем

У миску вливаємо вершки і збиваємо їх до пишної стійкої маси. Додаємо до них, не перестаючи збивати, згущене молоко. В отриману масу додаємо сирний сир і ще трохи збиваємо.

У готовий крем додаємо горішки і акуратно перемішуємо. Прибираємо його в холодильник. Ванільні сухарики подрібнюємо до дрібної крихти. Змішуємо какао-порошок з перемеленими сухарями.

У вершкове масло вливаємо вершки і нагріваємо до однорідної маси. Отриману рідину переливаємо в суху суміш і перемішуємо. В результаті повинні отримати  однорідну масу .

Беремо форму для складання торта. Борти закриваємо смужками з паперу для випічки. Частину «тіста» перекладаємо в форму і ущільнюємо склянкою. Зверху викладаємо товстий шар крему, потім ще один шар з крихти і знову кремовий шар. Потім викладаємо останній корж з крихти, накриваємо його кремом і розрівнюємо. Прибираємо заготовку з холодильник.

У миску вливаємо вершки і ретельно нагріваємо. Шоколад ламаємо шматочками і додаємо в вершки. Трохи перемішуємо і залишаємо на 2-3 хвилини, потім перемішуємо до однорідності.

Дістаємо торт з холодильника і виливаємо на нього підготовлений ганаш. Ставимо його в холодильник і залишаємо на 2-8 годин.

Через відведений час тортик дістаємо акуратно з форми. Прикрашаємо торт зверху і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: