Торт «Снікерс» з ірисками і солоним арахісом

Пропонуємо вашій увазі рецепт чудового  десерту Торт «Снікерс» з ірисками і арахісом. Цей смачний, простий у приготуванні торт оцінять всі любителі батончиків «Снікерс», і не тільки. Готувати цей торт дуже швидко, так як навіть випікати нічого не потрібно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • Цукерки іриски – 500 гр. (Або вершки з ванільним смаком)
  • Солоний арахіс – 80 гр. (Обсмажений)
  • Арахісове масло – 150 гр.
  • Вершкове масло – 200 гр.
  • Печиво – 700 гр.

Для пудингу:

  • Яєчні жовтки – 2 шт.
  • Молоко – 1 літр
  • Пшеничне борошно – 3 ст.л.
  • крохмаль – 3 ст.л.
  • Цукровий пісок – 130 гр.

Додатково:

  • Темний шоколад – 100 гр.
  • Рослинна олія – ​​2 ст.л.

Приготування:

  1. Приготуємо пудинг. В окрему ємність відправити 1 стакан молока, жовтки, пшеничне борошно,  крохмаль і цукровий пісок. Добре перемішати.
  2. Довести до кипіння молоко, що залишилося. Після чого об’єднати з підготовленою сумішшю, перемішати і продовжувати варити до кипіння.
  3. Потім зняти з вогню і перелити в окрему ємність. Накрити харчовою плівкою в контакт і залишити в такому вигляді остигати.
  4. Після чого в окрему ємність відправити розм’якшене вершкове масло і за допомогою міксера, збити 3 хвилини.
  5. Потім додати остиглий пудинг, постійно продовжуючи процес збивання.
  6. Таким же чином додати половину ірисок і арахісового масла. Довести масу до однорідності.
  7. Прямокутну форму застелити пергаментним папером і викладати шарами: печиво, підготовлений крем, печиво, крем і так далі.
  8. Останнім повинен бути шар печива, його змастити масою з ірисок.
  9. Полити сумішшю з розтопленого шоколаду і вершкового масла і присипати дрібно нарізаним арахісом.
    Прибрати в холодильник на 2 години. Смачний тортик «Снікерс» з ірисками і арахісом готовий.

Готуйте з задоволенням і приємного смаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: