Торт в пляшці

Тільки сядеш на дієту, як чергове тістечко дивиться на тебе спокусливим поглядом. Ну як тут встоїш. Але я не звикла здаватися. І завжди шукаю альтернативні рішення. Тепер, коли чую вабить поклик солоденького, готую цей торт в пляшці. У ньому тільки натуральні і корисні інгредієнти.

Крем-десерт не містить цукру і борошна, проте  там багато горіхів і сухофруктів. А збита сирна основа робить торт легким і ніжним. Все, що від вас вимагається, – скласти складові в пляшку і відправити в холодильник. Хіба може бути простіше?

Інгредієнти:

  • Сир 350 г
  • сметана 100 г
  • желатин 20 г
  • вода 100 мл
  • мед 60 г
  • ванільний екстракт 5 мл
  • волоські горіхи 100 г
  • фундук 50 г
  • фісташки 50 г
  • курага 40 г
  • в’ялена журавлина 100 г
  • фініки 100 г

Приготування:

  1. У глибокій мисці змішайте сир, сметану, ванільний екстракт і мед. Збийте масу занурювальним блендером до однорідного стану. Додайте сушену журавлину, фундук і фісташки.сир з медом
  2. Замочіть желатин в холодній воді по інструкції, потім розпустіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Влийте желатин тонкю цівкою в сирну масу, постійно її помішуючи.десерт з желатином
  3. Подрібніть ножем курагу, фініки і волоські горіхи. Додайте їх до сирної маси і ретельно перемішайте. Візьміть чисту пластикову пляшку і відріжте шийку. Перекладіть суміш в пляшку і накрийте фольгою.десерт в пляшці
  4. Приберіть пляшку в холодильник на 2-3 години. Потім акуратно розріжте ножицями з одного боку і витягніть десерт. Наріжте скибочками і подавайте.охолоджений десерт
Сирний десерт відмінно тримає форму. Тільки подивіться, як він ефектно виглядає в розрізі. Спробуйте додати трохи цукатів, шоколадної крихти або какао в сир. І ви отримаєте абсолютно новий, неповторний смак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: