Яблучна шарлотка з родзинками та коньяком

Яблучна шарлотка з родзинками та коньяком

Інгредієнти

  • 100 г родзинок
  •  300 мл коньяку
  • 30 мл окропу
  • 150 г цукру
  • 150 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 180 г борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 2 яблука
  • 50 г мигдалю
  • 2 ст. ложки коричневого цукру

Приготування

  1. Родзинки залити коньяком та окропом і лишити на цілу ніч.
  2. Збити цукор і масло, додати яйця і збивати далі. Борошно змішати з розпушувачем, додати до суміші, перемішати.
  3. Яблука очистити, нарізати скибочками. Форму вистелити папером для випікання, викласти половину тіста, рівномірно розкласти яблука, додати родзинки разом з рідиною, накрити тістом, що лишилося.
  4. Зверху посипати подрібненим мигдалем і коричневим цукром. Випікати 50-60 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: