Яблучне печиво з родзинками

Яблучне печиво з родзинками.

Випічка за цим рецептом виходить дуже ніжною, вона залишається м’якою навіть на наступний день. Готую печиво щоосені, коли нікуди подіти яблука.

яблучне печиво

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 350 г
  • цукор 100 г
  • яйце 2 шт.
  • Вершкове масло 100 г
  • сіль дрібка.
  • яблуко 2 шт.
  • родзинки 30 г
  • розпушувач 15 г
  • цукрова пудра 1 ч. л
  • кориця 0,25 ч. л

Приготування:

  1. Насамперед підготуйте яблука. Очистіть їх від шкірки і наріжте дрібно. Родзинки залийте  окропом, щоб він розпарився. Тепер беріться за приготування тіста.
  2. У глибоку миску вбийте яйця. До них додайте цукор і щіпку солі. Гарненько перемішайте все віночком. Далі додайте в миску розтоплене вершкове масло.печиво з яблуком
  3. Знову все перемішайте до однорідності. Тепер просійте в миску борошно і розпушувач. Руками замісити м’яке еластичне тісто. До нього пересипте родзинки і яблука. Перемішайте.
  4. Далі за допомогою столової ложки сформуйте печиво. Заготовки викладайте на деко, застелене пергаментом. Випікайте ласощі в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.печиво з родзинками
Готове яблучне печиво остудіть, а потім посипте його цукровою пудрою або корицею. Простий домашній десерт до чаю готовий.
Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: