Яблучний пиріг без борошна (так смачно, що язика можна проковтнути)

Ароматний і такий ніжний пиріг , готується швидко, легко і без борошна. Дуже всім рекомендую спробувати!

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Сіль – щіпка
  • Грецький йогурт – 500 грам
  • Цукор – 100 грам
  • Ванільний цукор – 8 грам
  • Лимонна цедра
  • Кукурудзяний крохмаль – 150 грам
  • Розпушувач – 8 грам
  • Яблука – 2 штуки
  • Вершкове масло – невеликий шматочок
  • Цукор – 1 столова ложка ( для посипання )
  • Абрикосове варення ( для змащення )

Приготування:

  1. У чашу розбиваємо яйця, додаємо сіль і збиваємо за допомогою міксера до однорідної суміші.2c023ce994ef57af42316f11a01a9605
  2. Додаємо грецький йогурт, цукор, ванільний цукор і продовжуємо збивати.53a7b8967cf8450fa63c82ac34162f67
  3. Додаємо терту на дрібній терці лимонну цедру, просіюємо кукурудзяний крохмаль, розпушувач і змішуємо вінчиком.4e8097b9231dd6184637157c2c92c84f
  4. З яблука зчищаємо шкірку і нарізаємо на тонкі часточки.189d439baac8fa006b0efcb40bafa974
  5. Форму для випічки 20 сантиметрів застилаємо папером для випічки і виливаємо тісто.6e0ab77c28f2632f199a5b0e3023a7ac
  6. Зверху викладаємо яблучні часточки, змащуємо розтопленим вершковим маслом і посипаємо цукром.7b36053bd1a5adda86c52f01ff4888a2
  7. Випікаємо сорок п’ять хвилин, при ста вісімдесяти градусах. Потім змащуємо варенням ( у мене абрикосове ).1a6a3409dc857c93ab050fb9a0e5c8b6

Смачного ! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: