Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м’ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети

Страва виходить смачною, нагадує улюблені багатьма рубані котлети, але набагато духмяніше і соковитіше.

Інгредієнти:

  • грудка куряча, 500 г;
  • яйця, 3 шт;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль перець;
  • майонез, 3 ст.л;
  • борошно, 3 ст.л.

Приготування:

  1. М’ясо ріжемо дрібними шматочками.
  2. Порада: щоб зробити це швидше і легше, трохи підморожуємо грудку в морозильній камері.
  3. Змішуємо шматочки м’яса з яйцями, майонезом, сіллю, перцем, будь-якими спеціями і пропущеним через прес часником.
  4. Масу добре перемішуємо до однорідності. Можна ще додати дрібно нарізану зелень.
  5. Накриваємо ємність і відправляємо на 40 хвилин в холодильник.
  6. Додаємо борошно, ще раз добре перемішуємо.Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м'ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети
  7. Обсмажуємо котлети на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки.Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м'ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети
  8. Котлети подаю з гострими соусами і аджикою, картопляним пюре, салатами зі свіжих овочів.Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м'ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: