Лікарі назвали три доступних продукти для поліпшення пам’яті

Лікарі-дієтологи розкрили три доступні продукти для поліпшення пам’яті. На першому місці в списку знаходиться оливкова олія. Експерти рекомендують не використовувати оливкову олію для смаження. Вона буде корисною, якщо заправляти нею салати.

Користь оливкової олії в тому, що вона містить олеїнову кислоту (Омега-9), лінолеву кислоту (Омега-6) кислоту Омега-3. Ці речовини корисні для судин головного мозку і його здоров’я.

Другий продукт для покращення пам’яті – курячі яйця. Яйця – дієтичний продукт. Вони містять вітаміни А, Д і групи В.

Третій продукт – волоські горіхи. Горіхи чистять артерії, судини, і покращують кровопостачання.

Але треба пам’ятати: у всьому необхідно знати міру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: