Торт «Сніжний пух»

Торт на швидку руку «Сніговий пух» виглядає дуже ефектно: незрівнянне лимонне желе під «ковдрою» з карамелізованої кокосової стружки. Його ніжний смак і невагома текстура сподобається всім, хто любить легкі десерти.

Інгредієнти:

  • печиво 100 г
  • лимонне желе 2 шт.
  • Сир 500 г
  • Цукрова пудра 3 ст. л.
  • Ванільний цукор 10 г
  • сметана 250 г
  • Вершкове масло 35 г
  • цукор 35 г
  • Кокосова стружка 70 г

Приготування:

  1. Розчиніть лимонне желе в гарячій воді і дайте охолонути до кімнатної температури. Сир збийте до стану крему, а сметану взбийте блендером з цукровою пудрою і ванільним цукром. Потім по ложці додайте в сметану сир і збийте все разом в однорідну пишну масу.торт без випічки
  2. Холодне рідке желе введіть цівкою в сирно-сметанну масу, збиваючи на низькій швидкості.торт без випічки
  3. Застеліть форму для випічки харчовою плівкою, викладіть печиво в один шар, а зверху – сирну масу. Розігрійте на сковороді вершкове масло, додайте цукор і кокосову стружку. Обсмажте, помішуючи, до золотистого кольору і дайте охолонути.торт без випічки
  4. Посипте сирний шар підсмаженою кокосовою стружкою і поставте желейний торт в холодильник на ніч.торт без випічки

Якщо у вашій родині не люблять кокосову стружку, можете замінити її подрібненими горіхами, тертим шоколадом, крихтою з печива або мигдалю. Їстівна хмара – це цілком реально. З таким десертом відчуваєш себе на сьомому небі від щастя! Смачно, оригінально, красиво, без зайвих проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Enable referrer and click cookie to search for pro webber