«Беру кефір, яйця і 10 хвилин – чоловік з’їдає весь кекс відразу»: готуємо ніжну та дуже смачну випічку до чаю (кращий рецепт на мій погляд)

Ніжний, м’який і немов тане в роті кекс до чаю! Готую його часто – швидко і легко ( витрачаю буквально 10 хвилин ). Виходить настільки смачним, що встояти неможливо!

Інгредієнти:

  • Яєць курячих – 2 штуки
  • Цукрового піску – 120 грам
  • Розтопленого вершкового масла – 30 грам
  • Кефіра – 250 мілілітрів
  • Пшеничного борошна – 300 грам
  • Розпушувача – 10 грам
  • Родзинок і кураги – по 50 грам

Приготування:

  1. У ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо цукру, розтопленого вершкового масла і змішуємо до однорідної консистенції.
  2. Додаємо кефіру і змішуємо.
  3. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо поступово в підготовлену яєчну масу, змішуємо.
  4. Курагу з родзинками змішуємо з борошном, пересипаємо в тісто і змішуємо.
  5. Формочку для кексу змащуємо вершковим маслом і посипаємо борошном.
  6. Виливаємо тісто у форму і відправляємо в розігріту до 170 градусів духовку – на 30-35 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: