Часто готую. Ароматне, хрумке печиво із зовсім недорогих продуктів

Простий рецепт найшвидшого  і смачного печива, яке готується з невеликого набору продуктів. Рецепт тіста можна взяти за основу та додати до нього різні добавки. Наприклад, шматочки сухофруктів.

Інгредієнти:

  • яйце, 1 шт
  • цукор, 100 г
  • сіль, дрібка
  • олія соняшникова, 4 ст.л
  • вода холодна 2 ст.л
  • цедра половини лимона
  • розпушувач, 1 пакетик
  • борошно, 130 г
  • манна крупа, 200 г

Приготування:

  1. Яйце перетираємо з сіллю та цукром, олією.
  2. У масу додаємо розпушувач, борошно та манну крупу, цедру лимона.
  3. Тісто у вас буде дуже густе та дуже липке, це так і має бути. Накриваємо ємність з тістом і залишаємо на 20 хвилин, щоб манна крупа добре набухла.
  4. Стіл присипаємо борошном і викладаємо тісто. Руки опускаємо в борошно, обминаємо тісто, ділимо на 5 частин і кожну скачуємо в ковбаски.
  5. Ріжемо на порційні шматочки і викладаємо на лист, застелений пергаментом.
  6. Присипаємо цукром, можна його змішати з корицею чи цедрою, ваніліном.
  7. Розігріваємо духовку до 180 градусів та випікаємо від 15 до 20 хвилин до золотистого кольору.

Ароматне, ніжне, з яскравим, цитрусовим смаком печиво відмінно підходить до чаю і какао.Часто готую. Ароматне, хрумке печиво із зовсім недорогих продуктів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: