Чудовий рецепт еклерів. Безпрограшний варіант!

Чудовий рецепт еклерів. Безпрограшний варіант!

Даний рецепт можна назвати «Еклери, які повинні вийти у кожного». Дуже смачний і відомий рецепт, спеціально для вас.

Які продукти будуть потрібні:

Для тіста:

  • Один стаканчик води.
  • Трохи солі.
  • Половину пачки маргарину.
  • Склянка муки.
  • 6 яєць.

Для кремової основи:

  • 0,5 л. молока.
  • 2 яйця.
  • Один стаканчик цукру. ( 200г)
  • 2 ст. ложки з гіркою  борошна.
  • 2 столові ложки крохмалю.
  • 200 грам масла.

Для глазурування:

  • Дві столові ложки сметани.
  • 100 гр.  цукру
  • 50 гр. вершкового масла.
  • 2 ст. ложки какао.

Починаємо приготування:

У зручну каструльку влийте один стакан води, дрібку солі і додайте  маргарин. Доведіть до кипіння.

Як тільки маса почне закипати, вам буде потрібно помішуючи всипати один стакан муки.

Після цього, потрібно зняти суміш з вогню і додати по одному яйцю. Тісто буде спочатку пластівцями , але не хвилюйтеся , продовжуйте вимішувати , а найкраще скористатися міксером ( за 2-3 хв. тісто буде ідеальне)

Після цього змащуємо деко олією і за допомогою кондитерського мішечка викладаємо порційні шматочки тіста.

Духовку розігріти до 180 градусів  і випікати приблизно 30 хв. В цей час, бажано  не відкривати  духовку хоча б перші 15 хв.

Для кремової основи, вам буде потрібно підігріти, але не доводити до кипіння молоко. Також необхідно в іншій чашці збити яйця і цукор, після чого додати борошно і крохмаль.

У підігріте і що знаходиться на плиті молоко, вам необхідно поступово відправити цю суміш, постійно помішуючи.

Після того, як суміш придбає однорідний вигляд, потрібно додати масло, а потім, ще раз все перемішати.

Приготування глазурі. У сотейнику або ковші, розтопіть масло, відправте сметану, цукровий пісок і какао. Постійно помішуючи, потрібно зробити однорідну масу.

Після того, як маса повністю стане охолодженою, потрібно начинити еклери. Можете просто зробити розріз навпіл і начинити. Можна зробити маленьку дірочку і в неї, за допомогою кондитерського мішечка начинити наші еклери.

Верх кожного еклера змастити глазурью.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: