Додаємо манку в цибулю і через 10 хвилин котлети готові. М’яса ні грама

Такі котлети мають хрустку скоринку й особливо смакують із ніжною підливою, яка перебиває запах цибулі

Інгредієнти:

  •  0,5 кг цибулі,
  • 100 г манної крупи,
  • 3 зубчики часнику,
  • 2 варені картоплини,
  • 1,5 скл. томатного соку,
  • 2 лаврові листки,
  • сіль та перець за смаком,
  • олія для смаження.

Приготування

  1.  Почищену і помиту цибулю наріжте дрібно.
  2. Натріть на тертці картоплю, зварену «в мундирах».
  3. Додайте інші інгредієнти і все добре вимішайте.
  4. Залиште масу постояти, щоб манка розбухла й увібрала в себе зайву рідину.
  5. Якщо фарш вийшов надто рідким, підсипте трохи борошна.
  6. Сформуйте пласкі палянички й обсмажте їх з обох боків до золотистої скоринки.

Страва вже готова до вживання. Але ще смачнішою вона буде з томатною підливою. Доведіть до кипіння на сковороді томатний сік із сіллю та лавровим листям. Залийте ним котлети, складені в каструлю з товстим дном, і тушкуйте на слабкому вогні протягом 15 хвилин. За цей час манка добре розбухне, котлети стануть м’якими і на смак нагадуватимуть тюфтелі.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: