Домашні коржики

Пишні та м’які коржі з манної крупи та борошна. Все готується просто і швидко, подавати можна з солодкими добавками або як хліб до м’ясних і рибних закусок.

Інгредієнти:

  • манна крупа та борошно по 1 склянці
  • цукор та сухі дріжджі по 1 ст.л
  • ванілін до смаку
  • сіль, 1 ч.л
  • розпушувач, 2 ч.л
  • вода тепла, 500мл

Приготування:

  1. Просіюємо борошно і змішуємо з манною крупою, сіллю та цукром, дріжджами, розпушувачем, олією та теплою водою. Добре вимішуємо масу до однорідності.
  2. Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
  3. Перемішуємо тісто, щоб воно стало трохи щільнішим.
  4. Сковороду змащуємо олією і викладаємо по ополонику тіста.
  5. Обсмажуємо із двох сторін до рум’яності.Домашні коржики готую 2 рази на день і все одно мало
  6. Подаємо такі пампушки коржики з медом, варенням, шоколадною пастою та іншими солодкими добавками.Домашні коржики готую 2 рази на день і все одно мало
  7. Якщо в тісто ви не додаватимете ванілін і цукор, тоді вийдуть прісні пампушки, які можна подавати з гострими добавками, м’ясними закусками, маринованим перчиком, намазками з плавленого сирку зі смаженими печерицями та кропом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: