Дуже смачний торт «Нутелла»

Дуже смачний торт «Нутелла»

Приготувати його зможе навіть дитина. Виходить такий десерт соковитим і дуже смачним.

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 5,5 ст
  • масло вершкове – 300 гр
  • курячі яйця – 6 шт.
  • ванільний цукор – 1 пакетик
  • оцет 9% – 2 ч.л
  • цукор – 3 ст
  • картопляний крохмаль – 3 ст.л
  • маргарин – 100 гр
  • молоко – 1 л
  • порошок какао – 5 ст.л
  • мед – 3 ст.л
  • харчова сода – 2 ч.л

Приготування:

  1. Беремо  маргарин  з холодильника  і залишаємо його на столі, для того щоб  він став м’яким. Потім нарізаємо маргарин на маленькі шматочки. Кладемо їх в глибоку миску . Всипаємо до маргарину порошок какао, цукор (1,5 ст.), трохи меду, додаємо  курячі яйця (4 шт.). Добре перемішуємо суміш і ставимо на водяну баню. Помішуємо і розтоплюємо інгредієнти до рідкої однорідної консистенції і вливаємо погашену оцтом харчову соду. Суміш повинна збільшитися у декілька разів. Знімаємо миску з водяної бані.
  2. В отриману суміш потроху вводимо просіяне борошно (4 ст.). Змішуємо. Присипаємо робочу поверхню борошном і викладаємо на неї майже готове тісто. Вимішуємо його до еластичного стану. Готове тісто ділимо на 6 частин.
  3. Знову присипаємо борошном стіл і розкатуємо всі шматки тіста на тонкі пласти. Випікаємо кожен пласт окремо. Так як тісто тонке, на його випічку потрібно 3-4 хвилини.
  4. Важливо! Необхідно стежити, щоб тісто не пересушити.
    Займемося  приготуванням крему. Беремо глибоку миску і всипаємо в неї цукор (1,5 ст.). Додаємо  курячі яйця (2 шт.) І за допомогою міксера добре збиваємо продукти. В отриману суміш всипаємо картопляний крохмаль і пшеничне борошно (1.5 ст.). Перемішуємо. Наливаємо в суміш молоко і продовжуємо збивати до однорідної маси. Ставимо ємність з масою на плиту і включаємо маленький вогонь. Доводимо крем до кипіння, постійно помішуючи його віночком. Як тільки крем починає густішати , вимикаємо вогонь і залишаємо крем охолоняти.
  5. У холодну  кремову масу кладемо вершкове масло. Його потрібно дістати з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м’яким. За допомогою міксера добре збиваємо крем.
  6. Крем може бути  будь-який інший на ваш розсуд.
  7. Починаємо формувати торт. Кладемо перший корж на широку тарілку і добре промазуємо його кремом. Потім кладемо другий корж і промазуємо його. Так збираємо весь торт. Відправляємо  десерт просочуватися в холодильник на 2 години.
  8. Прикрасити торт можна какао-порошком, кокосовою стружкою, кремом або тертим шоколадом. Все залежить від вашого бажання і творчості .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: