Гармонія смаку: відривний хліб-пиріг з цибулею

Неймовірно пишний, ароматний та дуже смачний хліб-пиріг, який я готую навіть не в піст. Раджу і Вам зберегти рецепт та обов’язково приготувати!

ПІСНИЙ відривний хліб-пиріг з цибулею - він дуже смачний і м'якенький

Інгредієнти:

Потрібно для тіста:

  • 550-560 грам борошна,
  • 350 мл води,
  • 50 мл рослинної олії,
  • 1,5 ч. л. солі,
  • 1,5 ст. л. цукру,
  • 10 грам сухих швидких дріжджів;

Для начинки:

  • 3 середніх цибулини, (рекомендую фіолетову, з нею щей красиво)
  • пучок зеленої цибулі,
  • пучок зелені,
  • кунжут, сіль, перець,
  • олія для смаження.

Приготування:

  1. До борошна додати сіль, цукор, дріжджі. Перемішати.
  2. Додати теплу воду та олію. Замісити тісто і поставити в тепле місце до підйому.ПІСНИЙ відривний хліб-пиріг з цибулею - він дуже смачний і м'якенький
  3. Через 45 хвилин обім’яти тісто. Ще за 30-40 хвилин можна формувати пиріг.ПІСНИЙ відривний хліб-пиріг з цибулею - він дуже смачний і м'якенький
  4. Поки підходить тісто, приготувати начинку. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити на олії. Додати зелену цибулю та зелень. Посолити, поперчити. Остудити.ПІСНИЙ відривний хліб-пиріг з цибулею - він дуже смачний і м'якенький
  5. Тісто, що підійшло, розділити на 2 частини.
  6. Кожну частину розкачати у прямокутник із шириною приблизно 32 см.
  7. Викласти начинку. Звернути в рулет і розрізати на 4 частини довжиною приблизно 8 см.ПІСНИЙ відривний хліб-пиріг з цибулею - він дуже смачний і м'якенький
  8. Викласти рулети у змащену олією форму.ПІСНИЙ відривний хліб-пиріг з цибулею - він дуже смачний і м'якенький
  9. Верх змастити олією та посипати кунжутом.ПІСНИЙ відривний хліб-пиріг з цибулею - він дуже смачний і м'якенький
  10. Залишити для підйому на 20 хвилин.
  11. Випікати 35-40 хвилин при 180 градусах.ПІСНИЙ відривний хліб-пиріг з цибулею - він дуже смачний і м'якенький

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: