Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день

Вітання! Сьогодні хочу поділитися рецептом гарячого – картопля з м’ясом. Виходить багато і прикрасить будь-який стіл: хоч будній, хоч святковий. М’ясо виходить смачне, м’яке, картопля дуже смачна.

Інгредієнти:

  • М’ясо – 1 кг
  • Картопля – 1 кг
  • Цибулина – 2 шт
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний – 1/2 ч.л. (або до смаку)
  • Соняшникова олія – 100 мл
  • Часник – 3 зубчики
  • Зелень – за смаком
  • Приправа до м’яса – 1/2 ч.л.

Приготування:

  1. М’ясо беремо будь-яке баранина, яловичина, курка, у мене сьогодні свинина 1 кг. Наріжемо досить великими шматками приблизно як на шашлик.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день
  2. Кладемо в миску, додаємо 1 ч.л. солі, чорний перець 1/2 ч.л. і перемішуємо, можна додати за бажанням улюблені спеції. Залишимо на хвилин 20.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день
  3. За цей час очистимо картоплю і наріжемо великими кубиками.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день
  4. Беремо казан, наливаємо 100 мл соняшникової олії, розігріваємо, тепер кладемо картоплю і обсмажуємо, як почне золотитися, виймаємо.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день
  5. У цю ж олію кладемо м’ясо і смажимо до легкої золотистості м’яса. Часом у мене займає хвилин 10.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день
  6. Тепер коли м’ясо обсмажилося, додаємо 2 порізаних цибулини, смажимо пару хвилин.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день
  7. Олію зливаємо, зверху кладемо картоплю вливаємо 250 мл води, вогонь робимо мінімальний і готуємо 50-60 хвилин, орієнтуйтесь по готовності.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день
  8. Нарізаємо зелень кропу та петрушки, пропустимо через прес для часник пару зубчиків, вливаємо пару ложок олії, перемішуємо.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день
  9. Розподіляємо зелень з часником по готовій картоплі, закриваємо і даємо постояти хвилин 6 і можна подавати до столу.Гаряче з картоплі, яке ще жодного разу не залишалося в нас на другий день

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: