Хрусткі кабачки в клярі. Ділюся рецептом приготування

Інгредієнти:

  • 800 г (2 штуки) – кабачки або цукіні
  • 2 шт – яйце
  • 150 г – панірувальні сухарі
  • 1 ч л – сіль
  • 1 ч л – соняшникова олія

Приготування:

  1. Наріжте кабачки довгими брусочками.
  2. Змішати яйця з сіллю.
  3. Кожен брусочок занурюємо спочатку в яєчну суміш, а потім – в паніровку.
  4. Потім застеляємо деко пекарним папером і розкладаємо брусочки. Скроплюємо олією.
  5. Випікаємо при 180 градусах протягом 20 хв. Подаємо з соусом або сметаною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: