Картопля з гірчицею

Багато моїх подруг нехтують простими гарнірами, Намагаючись приготувати щось незвичайне і складне. А я знаю, як звичайну картоплю  перетворити в неймовірно смачну страву. Незважаючи на те що варена картопля – це  класика, але  простий і доступний соус може повністю змінити смак страви!

Вперше я спробувала цей гарнір в Німеччині. На мій подив, там його подають майже в кожному кафе.  Безумовно, гірчична картопля вам сподобається!

гірчичний картопля

Інгредієнти:

  • Картопля 1 кг
  • Винний оцет 4 ст. л.
  • Оливкова олія 100 мл
  • Гірчиця 2 ст. л.
  • зелень за смаком
  • сіль за смаком

Приготування:

    1. Очистіть і наріжте картоплю брусочками. Залийте її водою і варіть близько 15 хвилин до готовності.нарізану картоплю
    2. Змішайте зернисту гірчицю, подрібнену зелень, сіль, винний оцет і оливкову олію.приготування соусу
    3.  Злийте воду з картоплі, додайте приготований гірчичний соус і перемішайте.картопля з соусом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: