Куряче філе “Жульєн” в духовці – відмінний рецепт

Куряче філе “Жульєн” в духовці – відмінний рецепт

Куряче філе виходить настільки соковитим і м’яким, що призводить всіх в повне захоплення, спробуйте приготувати і переконайтеся в цьому самі.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 800 гр.
  • Шампіньйони – 400 гр.
  • Велика цибулина – 1 шт.
  • Вершки 10% – 80 мл.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Вершкове масло – невеликий шматочок.
  • Соняшникова олія.
  • Сіль, перець – за смаком.
  • Сир – 150 гр.

Приготування:

  1. Гриби дрібно нарізаємо і відправляємо на суху добре розігріту сковороду. Смажимо до тих пір, поки не випарується вся рідина.
  2. Велику цибулину дрібно нарізаємо.
  3. До грибів відправляємо шматочок вершкового масла, а так само додаємо трохи олії. Відправляємо цибулю, солимо, перчимо до смаку і перемішуємо. Смажимо до м’якості цибулі.
  4. До готових грибів відправляємо 80 мл. вершків, перемішуємо, тушкуємо 2 хвилини і знімаємо з вогню.
  5. Курячі грудки акуратно розрізаємо на філе і відбиваємо з одного боку. Потім обов’язково солимо і перчимо до смаку. Кожен шматочок м’яса спочатку обвалюємо в борошні, а потім в яйці. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору.
  6. Обсмажене куряче філе викладаємо на деко, зверху на кожен шматочок викладаємо гриби з цибулею і посипаємо натертим сиром.
  7. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 10-15 хвилин до повного приготування і розплавлення сиру.

Куряче філе "Жульєн" в духовці - відмінний рецепт

Смачного !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: