Курячі шлунки, мариновані з цибулею та часником

Смачна, проста та не дорога закуска з курячих шлунків. Мені дуже подобається, завжди із задоволенням готую. Рецепт дуже простий.

Інгредієнти:

  • Курячі шлунки – 500гр
  • Часник – 5 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Оцет 9% – чверть склянки
  • Соєвий соус – 1 столова ложка
  • Соняшникова олія – третина склянки
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень

Приготування:

  1. Спочатку варимо в підсоленій воді до готовності курячі шлунки (приблизно півтори години). Як тільки вони охолонуть, нарізаємо.
  2. До шлунків додаємо одну цибулину, яку ріжемо півкільцями. За бажанням кладемо зелень.
  3. Тепер готуємо заправку (маринад). Розігріваємо соняшникову олію. Додаємо до неї оцет, соєвий соус, часник, пропущений через прес, а також сіль та перець за смаком.
  4. Поливаємо заправкою шлунки з цибулею, перемішуємо і забираємо в холодильник мінімум на 6 годин, можна на ніч.

Ось і все, мариновані курячі шлунки готові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: