Курячий суп з мого дитинства.

Смачний і наваристий суп з курячого м’яса. Такий суп відмінно варити з локшиною домашнього приготування, але якщо немає на неї часу, тоді підійде проста вермішель.

Інгредієнти:

  • цибуля й морква по 1 шт;
  • сіль і перець;
  • спеції і лавровий лист;
  • куряче м’ясо в будь-якій кількості;
  • вермішель;
  • картопля;
  • вода.

Приготування:

  1. Покроковий процес приготування:
  2. У воду укладаємо м’ясо, варимо, прибираємо пінку і додаємо сіль, спеції, лавровий лист, цибулю кубиками і терту моркву. Бульйон варимо до готовності.
  3. Картоплю ріжемо кубиками і кидаємо в суп, варимо до готовності.
  4. Вермішель беріть будь-яку на свій смак. У моїй родині люблять супи з дрібною вермішеллю.
  5. Обсмажуємо її на сухій сковорідці, постійно перемішуючи до золотистого кольору.Курячий суп з мого дитинства. Вермішель не розбухає і довго стоїть в холодильнику
  6. Викладаємо на плоску тарілку щоб вермішель охолола і потім тільки додаємо її в суп.
  7. Добре перемішуємо і варимо до готовності.
  8. В самому кінці пробуємо на сіль і спеції, додаємо зелень і подаємо до столу.Курячий суп з мого дитинства. Вермішель не розбухає і довго стоїть в холодильнику

Смачно такий суп подавати з сухариками і пампушками з часником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: