М’яке яблучне печиво без яєць і цукру. І все одно дуже смачне та солодке

Приготуйте це просте дієтичне печиво, і воно вас здивує м’яким, приємним смаком. Ні грама цукру, і при цьому воно більш ніж солодке. Його можна готувати у піст і на дієті!

Інгредієнти:

  • 2 яблука
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 80 гр. манної крупи
  • 100 г родзинок
  • 50 гр. соняшникової олії
  • 130 гр. рисового або вівсяного борошна
  • 1 ч. л. розпушувача

Приготування:

  1. Два великі яблука очистіть і натріть на тертці. Додайте манку, заздалегідь замочені у гарячій воді та промиті родзинки, 2 ст. л. лимонного соку.М'яке яблучне печиво без яєць і цукру. І все одно дуже смачне та солодке
  2. Накрийте плівкою і відправте в холодильник на годину, щоб набухла манка.М'яке яблучне печиво без яєць і цукру. І все одно дуже смачне та солодке
  3. Просійте борошно, додайте олію та розпушувач, перемішайте. Перекладіть на лист, вистелений пергаментним папером, розрівняйте пальцями.М'яке яблучне печиво без яєць і цукру. І все одно дуже смачне та солодке
  4. Наріжте на порційні шматочки. Відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-40 хвилин.М'яке яблучне печиво без яєць і цукру. І все одно дуже смачне та солодке

Готове печиво дуже смачне і в гарячому, і холодному вигляді. Воно м’яке, досить солодке та ароматне!М'яке яблучне печиво без яєць і цукру. І все одно дуже смачне та солодке

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: