М’якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер

Якщо Ви хочете навчитись пекти смачні домашні круасани, тоді Вам сюди, тут я розповім простий рецептик круасанів з шоколадною пастою, можна з будь-якою іншою начинкою.

Інгредієнти:

  • 1 склянка теплої води
  • 1 склянка теплого молока
  • 1 склянка олії
  • 2 яйця (білки в тісто, жовтки для змащування)
  • 1 столова ложка сухих дріжджів
  • пів чайної ложки солі
  • 1 столова ложка цукру
  • 5 склянок борошна

Додатково:

  • 150 г масла кімнатної температури
  • шоколадна паста (або інша густа начинка за бажанням)

Приготування:

  1. У мисці змішати молоко, воду та дріжджі. Додати білки, олію, сіль і цукор, перемішати.
  2. Поступово додаючи борошно, замісити м’яке тісто.М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер
  3. Розділити тісто на 10 рівних частин.М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер
  4. Трохи розкачати і скласти один на одного,М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер
  5. прошаровуючи вершковим маслом.М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер
  6. Накрити плівкою та залишити відпочивати на 1 годину.М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер
  7. Розкачати у велике коло і розрізати на 16 частин.М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер
    М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер
  8. На край покласти начинку і закрутити в рогалики. Викласти на деко, накрити і залишити на півгодини.М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер
  9. Потім змастити жовтком. Випікати за температури 180 градусів до золотистого кольору.
  10. Посипати цукровою пудрою.М'якенькі домашні круасани з шоколадною пастою: за цим рецептом вийдуть навіть у новачка, тісто просто супер

Домашні круасани виходять дуже ніжними, обов’язково приготуйте, я впевнена Ви не пошкодуєте і порадуєте своїх рідних смакотою!

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: