На обід або вечерю. Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею: дуже смачно

Ніжні і дуже соковиті фрикадельки виходять такими ж смачними і ароматними, як у незабутньої фрекен Бок, а готуються дуже просто і легко.

Інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • перчик гострий, зелена цибуля за смаком;
  • сіль, перець, спеції;
  • яйця, 2 шт;
  • борошно, 2 ст.л;
  • часник, 3 зубчики;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • сир, 150 г;
  • томатний соус, чебрець, орегано.

Приготування:

  1. Фарш змішуємо з дрібно нарізаною зеленню, зеленою цибулею, тертою цибулею, борошном, сіллю, перцем і різними спеціями за смаком, тертим часником і яйцями, олією.
  2. Масу добре спочатку вимішуємо, потім відбиваємо кілька хвилин.
  3. Форму змащуємо олією. Формуємо фрикадельки і викладаємо у форму.На обід або вечерю. Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею: дуже смачно
  4. В середині кожної робимо поглиблення столовою ложкою і вкладаємо картопляні пиріжки (пюре, зроблене з тертим сиром, шматочком вершкового масла, кропом і іншими добавками на ваш смак).На обід або вечерю. Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею: дуже смачно
  5. Розводимо томатну пасту з водою і ароматними травами, сіллю, поливаємо фрикадельки соусом, зверху ще посипаємо тертим сиром.На обід або вечерю. Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею: дуже смачноНа обід або вечерю. Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею: дуже смачно
  6. Запікаємо при 180 градусах близько 10 – 15 хвилин, дивіться по своїй духовці.На обід або вечерю. Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею: дуже смачно

Ця закуска вам точно сподобається і її можна подавати з будь-яким гарніром. Наприклад, з відвареним рисом, поливши його підливою з фрикадельок.На обід або вечерю. Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею: дуже смачно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: