Неймовірний пляцок “Різдвяне диво”: готуємо дуже простий та смачний рецепт, який точно порадує вас за святковим столом

Поєднання горіхів, маку, шоколаду та смачної пудингової маси – це все Ви знайдете в цьому унікальному торті.

Рецепт не складний і дуже смачний, і стане окрасою Вашого святкового столу. Ми готуємо його на Різдво – це один з улюблених десертів моєї сім’ї.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • Склянка цукру
  • 400 г вершків 18%
  • 250 г борошна
  • 2 чайні ложки харчової соди
  • Столова ложка оцту
  • 3 столові ложки меленого маку
  • Ложка какао
  • 50 г волоських горіхів

Приготування:

  1. Яйця збити з цукром до пишної маси, додати вершки, оцет, а потім змішати з борошном і содою.
  2. Розділіть тісто на три частини.
  3. В одну додати пропарений і натертий мак, в іншу – какао, а в третю – подрібнені горіхи.
  4. Спекти три окремих коржі.     Деко 20 × 20 або форма для випікання з пружиною.
  5. Випікайте коржі, до сухої палички, приблизно 20-30 хвилин.Неймовірний пляцок “Різдвяне диво”: готуємо дуже простий та смачний рецепт, який точно порадує вас за святковим столом

Пудингова маса:

  • 500 мл молока
  • Великий крем-пудинг
  • 4 столові ложки цукру
  • 200 г вершкового масла
  • 4 столові ложки смородинового або вишневого варення

Приготування:

  1. Зварити пудинг в молоці. Охолоджуємо.
  2. Вершкове масло розтерти в крихту, додати пудинг одну столову ложку.
  3. На дно викласти горіховий корж, змастити його джемом, викласти на нього половину пудингової маси, накрити маковим коржем, викласти решту пудингової маси накрити какао коржем.
  4. Полити торт білим шоколадом або за Вашим бажанням, можна притрусити цукровою пудрою.

Смачного Вам приготування, та гарних святкувань!Неймовірний пляцок “Різдвяне диво”: готуємо дуже простий та смачний рецепт, який точно порадує вас за святковим столом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: