Незвичайний спосіб приготування м’яса: виходить ніжне і смачне. Рецепт оригінальної підливи

Завдяки такому способу готування, м’ясо виходить дуже соковитим, смачним і м’яким. Оригінальності йому додає і соус, який ми також зробимо.

Інгредієнти:

  • м’ясо за смаком, 1.5 кг
  • цибуля, 3 шт
  • олія, 100 го
  • чай чорний, 300 мл
  • лавровий лист, 3 шт
  • сік лимона, 1 ст.л
  • цукор, 1 ч.л
  • сіль, перець, хмелі-сунелі

Приготування:

  1. Можна брати свинину чи яловичину. Нарізаємо на невеликі шматочки.
  2. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  3. У чавунній посудині або товстостінній каструлі розігріваємо олію і викладаємо м’ясо частинами, обсмажуємо по 2 хвилини і виймаємо. Кладемо наступну порцію. Вогонь повинен бути великим.Незвичайний спосіб приготування м’яса: виходить ніжне і смачне. Рецепт оригінальної підливи
  4. Обсмажуємо також цибулю до золотистого кольору.
  5. Заварюємо міцний чай і виливаємо в каструлю з цибулею, додаємо м’ясо, сіль.
  6. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 – 40 хвилин. Додаємо спеції і зелень за смаком.Незвичайний спосіб приготування м’яса: виходить ніжне і смачне. Рецепт оригінальної підливи
    Незвичайний спосіб приготування м’яса: виходить ніжне і смачне. Рецепт оригінальної підливи
  7. Залишаємо на плиті під кришкою, щоб настоялося 20 хвилин і подаємо ароматну і смачну підливу з м’ясом до різних гарнірів.

Добавка виходить просто ідеальною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: