Новий салат «Жар-птиця».

Оригінальний салат з кільцями цибулі, курячим м’ясом, опеньками і корейською морквою. Незвичайний смак і аромат такої страви, точно сподобається вашій родині і гостям.

Найголовніший секрет цього салату, щоб у вас салат вийшов смачний – я його дуже люблю готувати з морквою по-корейськи.

Інгредієнти:

  • картопля, 200 г
  • м’ясо куряче, 250 г
  • корейська морква і опеньки мариновані по 150 г
  • цибуля, 100 г
  • соєвий соус, 30 г
  • майонез, 100 г
  • борошно, 30 г
  • кріп, пучок

Приготування:

  1. Відварюємо м’ясо в підсоленій воді зі спеціями.
  2. Дрібно ріжемо м’ясо або розбираємо на волокна.
  3. Заливаємо соєвим соусом м’ясо.
  4. Цибулю ріжемо кільцями, розділяємо кільця і обвалюємо у борошні.
  5. Обсмажуємо в соняшниковій олії і викладаємо на паперові рушники.Новий салат «Жар-птиця». Є секрет, щоб всі просили рецепт!
  6. Відварену картоплю ріжемо кубиками.
  7. У формі змішуємо гриби, м’ясо, корейську моркву і картоплю, заправляємо майонезом і перемішуємо.
  8. Викладаємо салат на тарілку і зверху прикрашаємо цибульними кільцями, посипаємо дрібно посіченим кропом.Новий салат «Жар-птиця». Є секрет, щоб всі просили рецепт!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: