Паштет з кабачка готую на сніданок, обід і вечерю за 15 хвилин.

Ніжна і ароматна, пікантна намазка з кабачків на бутерброди відмінно підходить як для білого, так і чорного хліба. Овочева закуска подібного типу буде прекрасним доповненням на вашому столі.

Інгредієнти:

  • кабачки, 500 г
  • горіхи волоські, 40 г
  • сіль, 1 ч.л
  • кріп, сіль і перець
  • часник, 3 зубчики
  • сир фета, 150 г

Приготування:

  1. Кабачки ріжемо шматочками і обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності. Не забуваємо посолити і поперчити. Охолоджуємо.
  2. Горіхи волоські подрібнюємо блендером, попередньо обсмаживши на сухій сковорідці.
  3. Часник і зелень подрібнюємо блендером.
  4. У чашу блендера кладемо всі інгредієнти і ще раз добре все перебиваємо до повної однорідності разом з сиром.Паштет з кабачка готую на сніданок, обід і вечерю за 15 хвилин. Багато хто шукає рецепт
  5. Масу викладаємо в ємність, накриваємо кришкою і ставимо охолоджуватися в холодильник.
  6. Намазка виходить з оригінальним, за рахунок горіхів смаком, ніжною.Паштет з кабачка готую на сніданок, обід і вечерю за 15 хвилин. Багато хто шукає рецепт

Якщо в холодильнику немає сиру фета, прекрасно підходить будь-який інший м’який сир або плавлений сирок, натертий на тертці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: