Печінковий торт з курячої печінки: це красиво, бюджетно і дуже смачно

Печінковий торт з курячої печінки виходить таким святковим, смачним і головне корисним! На перший погляд здається складно приготувати, але ні! Рецепт дуже простий.

Інгредієнти:

Для тіста

  • 80 гр – борошна
  • 500 гр – курячої печінки
  • 2 шт – яєць
  • 2 ст. ложки – сметани
  • Сіль за смаком
  • 2 ст. ложки – соняшникової олії

Для соусу

  • 200 гр – цибулі
  • 450 гр – моркви
  • 100 гр – майонезу
  • Сіль за смаком
  • 2 зубчики – часнику

Приготування:

  1. Моркву натріть на грубій терці, цибулю дрібно наріжте. Потушкуйте до готовності. Обов’язково посоліть і охолодіть, додайте майонез і подріблений часник.
  2. Тепер тісто. Курячу печінку промийте гарненько. Потім дайте воді стекти. Після чого відправте її в блендер і подрібніть.
  3. Потім до маси додайте сметану і яйця. Знову збийте.
  4. Отриману масу покладіть в глибокий посуд. Туди насипте борошно і перемішайте до однорідної маси.
  5. Тісто має бути немов на оладки по консистенції.
  6. Налийте олію на сковорідку і вилийте в неї тісто. Обсмажте з двох сторін. За пару хвилин з кожного боку.
  7. Готові коржі викладіть стопкою один на одного і змастіть соусом. У мене вийшло 12 коржів в 14 см діаметром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: