Печиво з лимоном

Ідеальний десерт до чаю. Подушечки , близько 3 днів залишаються свіжими і хрусткими, а в поліетиленовому пакеті зберігаються ще довше. Їх готують як з додаванням лимонного соку для додання кислинки, так і без нього, але ми за перший варіант.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 80 г
  • Пшеничне борошно 300 г
  • яйце 2 шт.
  • розпушувач 2 ч. л.
  • сметана 2 ст. л.
  • лимон 1 шт.
  • Соняшникова олія за смаком
  • Цукрова пудра за смаком
  • цукор 2 ст. л.

Приготування:

  1. Натріть цедру і вичавіть половину соку лимона. Збийте яйця з соком і цукром, потім додайте сметану, розм’якшене вершкове масло і знову збийте.як приготувати печиво з лимоном
  2. Просійте в рідку суміш борошно з розпушувачем і додайте в неї цедру лимона. Замісіть пружне тісто і розділіть його на 3-4 частини, щоб зручно було розгортати.лимонні подушечки рецепт
  3. Товщина шару повинна бути не більше 0,5 см. Якщо розкачати дуже тонко, подушечки вийдуть хрусткими і порожніми всередині. Наріжте тісто на квадратики.лимонні подушечки
  4. Налийте рослинне масло на сковороду, щоб воно покривало її на пару міліметрів, і смажте квадратики з обох боків до золотистого кольору. Потім присипте цукровою пудрою. Готово!печиво на сковороді

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: