Персиковий торт суфле без випічки!

Гарний, ароматний, ніжний десерт готується швидко і просто. Для торта потрібні вершки, вибирайте жирні, щоб десерт вийшов таким, як треба. А персики можна замінити консервованими ананасами або будь-якими іншими фруктами.

Інгредієнти:

  • печиво галетне, 120 г
  • масло вершкове, 80 г
  • вершки жирні, 200 мл
  • йогурт грецький або сметана жирна, 250 г
  • пудра цукрова 25 г
  • молоко згущене, 60 г
  • желатин листовий, 12 г
  • персики або нектарини, 600 г
  • вершки жирні для декору, 150 мл + пудра цукрова, 25 г

Приготування:

  1. Подрібнюємо печиво в крихту зручним для вас методом і змішуємо з розтопленим вершковим маслом.
  2. Масу викладаємо у форму, застелену пергаментом і ущільнюємо її склянкою. Відправляємо форму в холодильник.
  3. Персики очищаємо від шкірки і ріжемо шматочками, більшу частину перебиваємо занурювальним блендером в пюре.
  4. Желатин заливаємо водою і залишаємо до набрякання.
  5. Збиваємо вершки до пишності, потім всипаємо пудру і додаємо сметану або йогурт, збиваємо масу до однорідності.
  6. Розтоплюємо желатин і змішуємо з збитою масою.
  7. Додаємо персики шматочками, перемішуємо і викладаємо масу в форму на застиглу основу з печива.
  8. Накриваємо плівкою десерт і відправляємо в холодильник застигати.
  9. Збиваємо вершки з пудрою до густої маси і перекладаємо її в кондитерський пакет з насадкою.
  10. Видавлюємо трояндочки по торту, викладаємо шматочки персиків і подаємо до столу.
  11. Желатин ви можете взяти будь-який, який у вас є.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: