«Підсіли» на цю скумбрію, ну дуже смачна

Сьогодні ділюся рецептом скумбрії в духовці, яка підкорила нашу сім’ю з першого приготування. Рецепт не новий, він уже давно гуляє по інтернету, але я його роблю у двох варіантах, у паприці та в кетчупі (у кетчупі мені подобається більше)

Приготуйте і ви зі мною цю рибку та оціните який варіант подобається вам.

Інгредієнти:

  • Скумбрія-філе – 2шт
  • Паприка – 1ч.л
  • Сіль – 0,5ч.л
  • Перець – за смаком
  • Соняшникова олія – 2ст.л
  • Часник – 2зубчики

Рецепт другий (у кетчупі)

  • Філе – 2шт
  • Олія соняшникова – 1ст.л
  • Кетчуп – 1ст.л
  • Сіль, перець – за смаком
  • Часник – 2зубчики

«Підсіли» на цю скумбрію, ну дуже смачна

Приготування:

  1. Тож почнемо. Рибу миємо та відокремлюємо від кісток, можна взяти готове філе. Ще нам знадобиться кетчуп, паприка, олія, сіль, чорний мелений перець, і часник.«Підсіли» на цю скумбрію, ну дуже смачна
  2. Рибу укладаємо шкіркою вниз на застелений пергаментом лист, пергамент можна злегка змастити олією.
  3. Готуємо першу суміш, до паприки додаємо давлений часник і олію, а також сіль та чорний мелений перець.
  4. Все добре перемішуємо та змащуємо половину риби.«Підсіли» на цю скумбрію, ну дуже смачна
  5. Друга суміш така сама тільки замість паприки додаємо кетчуп і трохи менше солі, так як кетчуп солоний.«Підсіли» на цю скумбрію, ну дуже смачна
  6. Запікаємо скумбрію при температурі 180 градусів приблизно 20-30 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: