Пляцок “Пані Валевська” – неймовірно смачний, красивий у розрізі

Пляцок “Пані Валевська” (Pani Walevska) – справжній польський пляцок від української господині.

Інгредієнти:

Для тіста

  • борошно – 300 г.
  • цукор – 100 г.
  • вершкове масло – 100 г.
  • розпушувач – 1,5 ч. л.
  • жовток – 4 шт.

Для меренгового прошарку:

  • білки – 5 шт.
  • цукрова пудра – 130 г.
  • джем – 250-300 мл.
  • подрібнений горіх – 100 г.

Для крему:

  • молоко – 250 мл.
  • борошно – 1 ст. л.
  • крохмаль – 1 ст. л.
  • цукор – 70 г.
  • жовток – 1 шт.
  • вершкове масло – 200 г.
  • цукрова пудра – 2 ст. л.

Відео рецепт:

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: