Простий Кабачок, а такий корисний! Дуже смачний кабачковий рулет

Простий Кабачок, а такий корисний! Дуже смачний кабачковий рулет

Кабачковий рулет виходить не тільки смачним, але і дуже корисним, рекомендуємо робити його в овочевий сезон.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт;( в залежності від розмірів кабачків, якщо маленькі , то 3 , а великі  – досить і 2х)
  • борошно – 3 ст.л;
  • сіль, перець, спеції;
  • яйця – 5 шт.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш курячий – 450 г; ( фарш можна обсмажувати без олії і без додавання цибулі . )
  • сир – 150 г.
  • цибулина
  • вершкове масло -30 гр (для обсмаження фаршу)

Процес приготування кабачкового рулету

Обсмажуємо потерту цибулю на вершковому маслі , додаємо фарш і смажемо до готовності . Охолоджуємо.

Кабачки натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на 10 хв.

Яйця збиваємо виделкою або віночком, солимо і перчимо.

Кабачки дуже добре віджимаємо від зайвої рідини і змішуємо з яєчною масою.

Додаємо борошно і вимішуємо все до однорідності.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо масу, дуже добре її розрівнюємо і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 25 хвилин.

Сир натираємо на грубій терці і змішуємо з  фаршем.

Кабачковий корж охолоджуємо пару хвилин, викладаємо начинку і розрівнюємо по всій поверхні. Корж легко відділяється від паперу, отже , скручуємо його в  рулет, обертаємо тим ж пергаментом і відправляємо в духовку ще на 10 – 15 хвилин.

Охолоджуємо рулет в папері, потім знімаємо його .

Подаємо, нарізавши на порційні шматочки.

Порада: в фарш ви можете додати будь-які спеції за смаком, зелень, часник і різні трави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: