Шоколадний мус з манкою

Шоколадний мус з манкою

Ніжна шоколадна суміш сподобається не лише вам, а й вашим малюкам. Навіть, якщо вони просто терпіти не можуть манки, у цьому мусі її абсолютно не відчувається, так, як домінує тут смак шоколаду. Густа, ароматна, шоколадна суміш допоможе вам на мить відволіктися від буденних проблем і згадати усі теплі, приємні миті літа, яке вже минуло. Тож, спробуйте – і гарний настрій вам гарантовано.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 л. молока
  • 100 г шоколаду
  • 100 г манки
  • 150 г цукру
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 2 ч. ложки ванільного цукру

Приготування

  1. Молоко закип’ятити.
  2. Додати шоколад і перемішувати, доки він не розтане.
  3. У кипляче молоко з шоколадом, тонкою цівкою і весь час помішуючи, всипати манку.
  4. Додати цукор і ванільний цукор.
  5. Варити до загустіння (хвилин 5-7).
  6. Суміш охолодити, додати масло, збити блендером.
  7. Розкласти у креманки і поставити в холодильник на 4 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: