Смажена риба в мене вже в минулому: показую, як смачно я готую скумбрію, яка тане в роті навіть разом із кісточками

Сказати, що це смачно, отже, нічого не сказати – це божественно смачно, рибка просто тане у роті.

Інгредієнти:

  • Скумбрія 2 шт.
  • Вода 200 мл.
  • Сіль 1 ч. ложка.
  • Цукор 1 ч. ложка.
  • Олія 80 мл.
  • Чорний перець, запашний перець, коріандр (горошком) за смаком.
  • Лавровий лист 2 шт.

Приготування:

  1. Нарізаємо скумбрію на порційні шматочки.
  2. Перекладаємо в каструлю і викладаємо так, щоб вона лежала в один шар.Смажена риба в мене вже в минулому: показую, як смачно я готую скумбрію, яка тане в роті навіть разом із кісточками
  3. У склянку з водою (200 мл) додаємо 1 ч. ложку солі та 1 ч. ложку цукру та перемішуємо. Виливаємо в каструлю із рибою.Смажена риба в мене вже в минулому: показую, як смачно я готую скумбрію, яка тане в роті навіть разом із кісточками
  4. Також вливаємо 80 мл. олії.
  5. Додаємо 2 лаврові листи та спеції (у мене чорний перець горошком, запашний перець горошком і коріандр горошком).Смажена риба в мене вже в минулому: показую, як смачно я готую скумбрію, яка тане в роті навіть разом із кісточками
  6.  Ставимо каструлю на плиту, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і томимо на повільному вогні протягом 2 годин. За цей час жодного разу не перемішуємо, завдяки цьому риба не розвалиться і чудово триматиме свою форму. Знімаємо каструлю з плити і даємо повністю охолонути.

Скумбрія сама по собі дуже смачна, але за цим рецептом вона виходить ще смачнішою.Смажена риба в мене вже в минулому: показую, як смачно я готую скумбрію, яка тане в роті навіть разом із кісточками

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: