Сирні млинці на сніданок: до чаю за 5 хвилин. Змішайте сир із кефіром

Сирне тісто виходить м’яким, ніжним, ароматним. Такі млинці готуються просто і швидко, головне – правильно зробити заварне тісто, і тоді страва буде ідеальною.

Інгредієнти:

  • сир домашній, 300 г
  • яйця, 2 шт
  • сіль дрібку
  • цукор, 1 ст. л
  • кефір, 300 мл
  • борошно, близько 250 г
  • кип’ятку, 300 мл
  • розпушувач, 1 ч. л
  • ванілін за смаком
  • олія соняшникова, 4 ст.л

Приготування:

  1. Сир змішуємо з яйцями, сіллю та цукром. Перебиваємо масу занурювальним блендером до однорідності.
  2. Вливаємо кефір кімнатної температури, перемішуємо.
  3. Всипаємо ванілін за смаком, розпушувач і починаємо частинами вводити просіяне борошно.
  4. Вливаємо кип’яток і продовжуємо вводити борошно. Вливаємо олію і перемішуємо.
  5. Порада: борошна вам може знадобитися більше, все залежить від жирності сиру, розміру яєць. Тісто має бути не дуже густим, а й не рідким.
  6. Обсмажуємо млинці на сковороді, змащеній олією.

Виходять ароматні та ніжні млинці, які можна подавати з різними начинками. Наприклад, теж із сиром та сухофруктами, маком та медом, горіхами. Смачно виходить із мандариновим або апельсиновим джемом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: