Тістечко з кокосовою стружкою

Сьогодні поділимося з вами рецептом одного з традиційних австралійських десертів, під назвою Лемингтон.

Вони являють собою повітряні пористі тістечка з бісквіту, просочені шоколадним сиропом і обвалені в кокосовій стружці.

Інгредієнти:

  • яйце 3 шт.
  • цукор 200 г
  • Соняшникова олія 100 мл
  • молоко 250 мл
  • розпушувач 0,5 ст. л.
  • Ванільний цукор 1 ст. л.
  • Пшеничне борошно 250 г
  • Какао-порошок 1 ст. л.
  • Чорний шоколад 50 г
  • Кокосова стружка за смаком

Приготування:

  1. У мисці змішайте яйця і 150 г цукру, додайте ванільний цукор і збивайте міксером або блендером близько 3 хвилин.
  2. Додайте 125 мл молока і збивайте ще хвилини три.
  3. Після додайте рослинне масло, розпушувач, борошно і перемішайте тісто до отримання однорідної маси.
  4. Вилийте тісто у форму, застелену промасленим папером, розміром приблизно 20 на 20 сантиметрів.тістечко фото
  5. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.тістечко фото
  6. Діставши бісквіт, дайте йому трохи охолонути, після чого переверніть і акуратно зніміть папір.
  7. Решту молока і цукру додайте в сотейник, до них покладіть какао і шоколад. Доведіть масу до кипіння, періодично помішуючи. Остудіть соус до кімнатної температури.
  8. Бісквіт розрізати на 16 шматочків. Кожен шматочок умочіть в соусі з усіх боків, після чого обваляйте в кокосовій стружці.тістечко фототістечко фото

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: