Торт на сковорідці з сметанним кремом

Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом сметанника на сковорідці. Часто готую такий тортик особливо влітку, коли не хочеться включати в духовку.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Сметана 15% – 200 гр.
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Сода – 1 ч.л. (Погасити)
  • Цукор – 150 гр.
  • Борошно – 300-350 гр.

Для крему:

  • Сметана 20% – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 2-3 ст.л.

Приготування:

  1. Кладемо сметану в миску.
  2. Додаємо сіль, цукор, соду гасимо.
  3. Додаємо борошно, замішуємо тісто.
  4. Ділимо на 8 частин.
  5. Розкачуємо пласт тіста, вирізаємо коло по діаметру вашої сковорідки.У мене сметана не залежується в холодильнику: Покажу, яку "смакоту" до чаю готую без духовкиУ мене сметана не залежується в холодильнику: Покажу, яку "смакоту" до чаю готую без духовки
  6. Смажимо на сковорідці з двох сторін.У мене сметана не залежується в холодильнику: Покажу, яку "смакоту" до чаю готую без духовки
  7. Обрізаємо.У мене сметана не залежується в холодильнику: Покажу, яку "смакоту" до чаю готую без духовки
  8. Сметану змішуємо з цукровою пудрою і промазуємо сметанним кремом коржі.У мене сметана не залежується в холодильнику: Покажу, яку "смакоту" до чаю готую без духовки
  9. Обрізки подрібнюємо і посипаємо боки тортика.У мене сметана не залежується в холодильнику: Покажу, яку "смакоту" до чаю готую без духовки
  10. Зверху поливаємо шоколадом і робимо візерунки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: