Торт “Пломбір” без випічки: дуже просто і неймовірно смачно!

Торти без випічки виручають, коли немає можливості скористатися духовкою або не хочеться це робити. Цей рецепт дозволить вам згадати смак дитинства, улюбленого морозива і насолодитися розкішним ароматом. Приготування просте, цей торт обов’язково вийде, спеціальні навички не потрібні!

Інгредієнти:

  • борошно – 1 стакан
  • вершкове масло – 140 гр
  • цукор – 80 гр
  • яйця – 2 шт
  • жирна сметана – ½ кг
  • цукор – 140 гр
  • крохмаль – 2 ст л
  • вершкове масло – 60 гр
  • ванілін – опційно

Приготування:

  1. Охолоджуємо масло і натираємо його, з’єднуючи відразу з заздалегідь просіяним борошном. Додаємо цукор, перетираємо так, щоб вийшла крихта.
  2. Висипаємо крихту на попередньо розігріту сковорідку, регулярно вимішуємо так, щоб крихта підсушилася з усіх боків.
  3. Підзолочену крихту прибираємо з вогню, пересипаємо і даємо охолонути повністю. Не забувайте, постійно мішати крихту, інакше вона злипнеться!
  4. Сметана, яйця, цукор, крохмаль і ванілін з’єднуються і ретельно вимішуються.
  5. Ставимо крем на слабкий вогонь і уварюємо його, не припиняючи вимішувати в процесі.
  6. Коли крем стає густим, прибираємо з вогню, продовжуємо вимішувати і додаємо масло.
  7. Знову вимішуємо, даємо повністю охолонути, маса повинна бути однорідною.
  8. На тарілку ставимо форму роз’ємного типу і збираємо торт.
  9. Насипаємо шар крихти, трамбуємо, промазуємо кремом.
  10. Повторюємо процедуру, поки продукти не закінчаться.
  11. Ставимо в холод під плівку на ніч.
  12. Знімаємо кільця, плівку, декоруємо за бажанням і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: