Величезний торт на велику компанію: простий рецепт. Готую на День народження або на Новий рік.

Торт з вишневим прошарком, ніжним кремом зі сметани готується дуже просто, виходить величезним. Якщо проявите фантазію і нестандартно прикрасите, він стане відмінним частуванням на святковому столі.

Для приготування першого бісквіта вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вишня, 800 г
  • яйце, 1 шт
  • борошно, близько 300 – 350 г
  • розпушувач, 1 ч.л
  • цукор, 90 г
  • масло, 200 г

Для приготування другого бісквіта потрібно:

  • яйця, 5 шт
  • цукор, 180 г
  • борошно, 130 г
  • розпушувач, 1 ч.л

Для приготування крему потрібно:

  • сметана жирна, 2 л
  • цукрова пудра, 250 г
  • загущувач для сметани або вершків

Приготування:

  1. Форму беріть не велику, наприклад, 30х20 см.
  2. Ягоду можна брати свіжу або заморожену.
  3. Борошно змішати з розпушувачем і тертим вершковим маслом, перетворюємо масу в крихту.
  4. Додаємо яйце або ложку сметани, цукор.
  5. Вимішуємо м’яке тісто, можливо борошна потрібно трохи більше. Але не пересипайте, щоб не забити масу.
  6. Розтягуємо тісто за формою і формуємо бортики.
  7. Яйця з сіллю збиваємо до пишної маси. Додаємо цукор і збиваємо до білої маси.
  8. Виливаємо в форму з пісочним тістом. Викладаємо ягоду, тільки попередньо її потрібно віджати, щоб було менше соку або ж додати пару ложок крохмалю, щоб сік не витікав.
  9. Випікаємо 25 хвилин при 180 градусах.
  10. Для другого бісквіта змішуємо яйця з сіллю, збиваємо, додаємо цукор, збиваємо і всипаємо борошно з розпушувачем.
  11. Випікаємо 20 – 25 хвилин при 180 градусах.
  12. Збиваємо сметану з цукровою пудрою і якщо крем виходить рідким, тоді додаємо загущувач.Величезний торт на велику компанію: простий рецепт. Готую на День народження або на Новий рік.
  13. Боки бісквітів рівняємо, обрізаючи нерівності.
  14. Формуємо торт, викладаючи крем на коржі, змащуємо верх і боки.
  15. Посипаємо крихтою з обрізків, відправляємо в холодильник на ніч.Величезний торт на велику компанію: простий рецепт. Готую на День народження або на Новий рік.

Такий торт виходить вологим, добре просоченим, а якщо ви ще його оригінально прикрасите, тоді отримаєте розкішний десерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: