Яблучні скибочки у ніжному та пишному тісті з сиром

Оригінальний рецепт яблучних часточок у ніжному та пишному тісті з сиром. Все дуже просто і швидко, а результат вас точно здивує, такий пиріг ви одразу полюбите.

Інгредієнти:

  • яблука, 2-3 шт
  • масло вершкове, 30 г
  • цукор, 3 – 4 ст.л

Для приготування тіста необхідно :

  • борошно, 400 г
  • масло вершкове, 120 г
  • цукор, 100 г
  • яйце, 1 шт
  • сметана, 2 ст.л
  • розпушувач, 1 ч.л

Для приготування начинки візьміть :

  • творог, 300 г
  • цукор 120 г
  • яйце, 1 шт
  • сметана, 1 ст.л

Приготування:

  1. Яблука очищаємо від шкірки і видаляємо серединку, намагаючись не пошкодити все яблуко і ріжемо кружальцями.
  2. У сковороді топимо вершкове масло із цукром і доводимо масу до кипіння, викладаємо яблучні кружечки і обсмажуємо з двох сторін, щоб вони покрилися солодкою карамеллю. Виймаємо на тарілку.
  3. Змішуємо просіяне борошно з розпушувачем і натираємо охолоджене вершкове масло. Масу руками перетворюємо на крихту.
  4. Додаємо яйце та сметану, цукор, вимішуємо тісто. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.
  5. Сир з’єднуємо з цукром, сметаною та яйцем, перебиваємо масу блендером до однорідності. Тісто ділимо на 2 частини.
  6. Частину викладаємо у форму та розрівнюємо, формуємо бортики, викладаємо сирну начинку.Яблучні дольки у ніжному та пишному тісті з сиром
  7. Зверху викладаємо карамельні яблучні кружальця.
  8. Накриваємо другою частиною тіста, змащуємо збитим жовтком.Яблучні дольки у ніжному та пишному тісті з сиром
  9. Випікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин до рум’яності.

Пиріг виходить просто дивовижним, ніжне тісто, м’яке, саме такий десерт можна подати гостям і здивувати їх.Яблучні дольки у ніжному та пишному тісті з сиром

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: