Як приготувати смачний пляцок «Королівська вишня»

Нижче наводиться рецепт приготування смачного десерту під назвою «Королівська вишня». Він стане прикрасою святкового столу та сподобається усім гостям та рідним.

Інгредієнти:

Складові для приготування коржів:

  • 6 курячих яєць
  • 4 столові ложки сметани
  • 150 грамів маргарину
  • 1 склянка пшеничного борошна
  • 1 склянка цукру
  • 3 ст. л. какао
  • 1 ч. л. соди

Складові коржа з маком:

  • 3 курячих яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка цукру
  • 1,5 склянки сухого маку
  • 1 чайна ложка порошку до печива

Складові коржа з горіхів:

  • 4 курячих яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка цукру
  • 250 гр. горіхів
  • 1 чайна ложка порошку до печива

Інгредієнти для білкової маси:

  • 6 білків, збитих з 1 склянкою цукру
  • 1 банка з вишнями
  • 400 гр. масла

Приготування:

  1. Жовтки розтираються з цукром. Потім розтопити маргарин та влити до жовтків. Далі додається борошно, сметана, сода та какао.
  2. Суміш розділяється на 2 частини. Випікати протягом 10-15 хв. при 180 градусах.
  3. Мак потрібно перемолоти. Потім до нього додаються жовтки, борошно, збиті білки, цукор та порошок до печива. Суміш викласти на форму, застелену пергаментом. Зверху на суміш кладеться половина білків, потім вишні, залишок білків, горіховий бісквіт.
  4. Випікати півгодини при 180 градусах.

Як приготувати крем:

  1. Вишневий сік розділяється на 2 частини. У першу з них кладеться цукор. Суміш ставиться на вогонь.
  2. Друга частина поєднується з двома столовими ложками крохмалю.
  3. Обидві суміші поєднуються та заварюються до з’явлення густої маси. Після охолодження вона збивається з коньяком та маслом.

Формування торту:

  1. Темний корж змащується кремом. Потім додається маково-горіховий корж та змащується кремом.
  2. Зверху – темний корж.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: