Як замішувати «правильне», універсальне тісто. Використовую для найрізноманітнішої здоби

Таке тісто можна використовувати для будь- якої здоби, з будь-якими начинками для пирогів, пиріжків, рулетів, булочок.

Інгредієнти:

  • масло вершкове та цукор по 1 ст.л
  • борошно, 3 склянки
  • молоко або вода, 1 склянка
  • яйця, 1 – 2 шт
  • сіль дрібка
  • дріжджі сухі. 15 г

Приготування:

  1. Борошно просіваємо. У молоці розчиняємо яйця, цукор і дріжджі, нагріваємо до теплого стану. Розтоплюємо вершкове масло.
  2. У каструлю з молоком всипаємо просіяне борошно і замішуємо заварне тісто.
  3. Порада: відразу все борошно НЕ всипаємо, краще частинами, щоб можна було добре вимісити м’яку і пухнасту масу.
  4. Вливаємо розтоплене вершкове масло і вмішуємо в тісто, потім знову підсипаємо борошно.
  5. Накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 2 – 3 години, періодично обминаючи масу, накриваючи і залишаючи.У селі показали, як замішувати «правильне», універсальне тісто. Використовую для самої різної здоби

З такого тіста можна випікати дуже пишні і ароматні пироги і пиріжки. Дуже смачно виходить великодня випічка.У селі показали, як замішувати «правильне», універсальне тісто. Використовую для самої різної здоби

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: