Замість звичайних оладок з кабачків готую кабачкові коржики: також смачно, тільки простіше і швидше виходить

Сьогодні готую кабачкові коржики. На мій погляд, приготувати їх набагато простіше і швидше, ніж посмажити оладки, а виходить також смачно і не варто довго стояти біля плити!

Спробуйте, можливо і Вам цей рецепт припаде до смаку.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт. (800 р. +-)
  • сир домашній – 200-250 г.
  • яйце – 2 шт.
  • сметана – 2-3 ст. ложки
  • борошно – 250 г. +-
  • сіль, перець – за смаком
  • розпушувач – 1 ч. ложка
  • часник – 1-2 зубчики
  • зелень – кріп
  • зелена цибуля
  • олія – для смаження

Приготування:

  1. Кабачки натираю на великій тертці.Замість звичайних оладок з кабачків готую кабачкові коржики: також смачно, тільки простіше і швидше виходить
  2. Нарізаю зелень, у мене зелена цибуля з кропом і подрібнюю пару зубчиків часнику.
  3. Відправляю все в миску до натертих кабачків, додаю сир, сметану, яйця і сіль з перцем за смаком.Замість звичайних оладок з кабачків готую кабачкові коржики: також смачно, тільки простіше і швидше виходить
  4. Перемішую, додаю борошно з розпушувачем та знову ретельно перемішую.Замість звичайних оладок з кабачків готую кабачкові коржики: також смачно, тільки простіше і швидше виходить
  5. У розігріту сковороду наливаю трохи олії, викладаю кілька ложок кабачкової маси і розподіляю її в сковороді.Замість звичайних оладок з кабачків готую кабачкові коржики: також смачно, тільки простіше і швидше виходить
  6. Коржики обсмажую на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Ось і все, можна пригощатися!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: