Соковите і ароматне гаряче в горщику по-домашньому

Хочете здивувати рідних і гостей смачним гарячою стравою? Із задоволенням ділюся рецептом приготування гарячого в горщику з м’ясом, картоплею і овочами.

Інгредієнти:

  • М’ясо свинина – 500 гр.
  • Картопля – 1 кг.
  • Кабачок – 1/2 шт
  • Перець солодкий болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Паприка – 1 чайна ложка.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Приправа для м’яса – за смаком.
  • Вода – 200 мл.

Приготування:

  1. Свинину нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо на сковорідці на олії до золотистої скоринки.
  2. Обсмажене м’ясо перекладаємо в глиняну жаровню або горщик.
  3. Почищену картоплю нарізаємо середніми кубиками і викладаємо на м’ясо.
  4. Половину почищеного кабачка також нарізаємо і відправляємо до картоплі.
  5. Ріпчасту цибулю і солодкий болгарський перець нарізаємо півкільцями, часник дрібно січемо ножем, а також дрібно нарізаємо помідори і все додаємо в жаровню.
  6. Сіль і червоний мелений перець додаємо за смаком, додаємо чайну ложку паприки і 3 лаврових листки.
  7. Приправу для соковитого гарячого (можна купити в будь-якому магазині) розводимо в 200 мл води, добре розмішуємо і виливаємо в жаровню.
  8. Жаровню накриваємо кришкою і відправляємо в духовку при температурі 200 градусів на 2 години.
  9. Через дві години наша страва готова.

Свинина виходить дуже м’якою а картопля розсипчастою, аромат просто неймовірний. Таку страву можна подавати до будь-якого столу, впевнена всі будуть в захваті від такої смакоти і попросять Вас поділитися рецептом. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: