Картопля з квашеною капустою і м’ясом. Ділюся рецептом

Квасять капусту восени, коли вона соковита. Така капуста неймовірно корисна і може подаватися, як самостійна страва. Або може прекрасно доповнити будь-яку іншу. Капуста з картоплею і м’ясом – це дуже смачно. Вона надає готовій страві особливу легку кислинку і аромат.

Інгредієнти:

  • 250 грам м’яса
  • 150 грам капусти
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 350 грам картоплі
  • 80 мілілітрів води
  • 40 грам соняшникової олії
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. М’ясо нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці. Картоплю очищаємо і нарізаємо брусочками.
  3. У сковорідку кладемо м’ясо і обсмажуємо 15-20 хвилин. Потім додаємо до нього цибулю з морквою. Все перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Обсмажуємо ще 15 хвилин.
  4. Через відведений час в сковорідку кладемо картоплю, зверху капусту і вливаємо воду. Все накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 40-50 хвилин.
  5. У готову страву додаємо подрібнену зелень і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: