Ніжний сирний пиріг

Жодна закордонна страва з сиру ніколи не зрівняється з нашими традиційними, пісочними, сирними пирогами. Вони виходять ніжними, м’якими, запашними.

Інгредієнти:

  • вершкове масло, 150 г
  • борошно, 250 г
  • сіль дрібку
  • ванілін або цедра до смаку
  • яйце, 1 шт
  • розпушувач, 1 ч.л
  • цукор, 100 г

Для начинки необхідно:

  • сир домашній, 400 г
  • цукор, 100 г
  • вершкове масло, 80 г
  • яйця, 3 шт
  • ванілін до смаку

Приготування:

  1. Масло заздалегідь виймаємо з холодильника, щоб воно розм’якшилося. Змішуємо масло з цукром і яйцем.
  2. Всипаємо просіяне борошно, розпушувач, ванілін за смаком сіль дрібку, і вимішуємо м’яке тісто.
  3. Укладаємо в пакет та відправляємо в холодильник на 30 хвилин
  4. Розкочуємо тісто, викладаємо у форму з бортиками.
  5. Кладемо начинку, попередньо змішавши всі продукти для неї.Подруга пекла на продаж: завжди черга шикувалася. Ніжніший чізкейка, а готується просто
  6. Відправляємо пиріг у розігріту духовку до 180 градусів та випікаємо близько 40 – 50 хвилин.

Пиріг виходить з дуже ніжною начинкою, м’який, що тане в роті. Якщо ви ще додасте в сир цедру, то аромат стоятиме на всю кухню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: